Peugeot´dan modern tasarım gıda aracı

28.04.2017 20:39:00 tarihinde eklendi, 563 kez okundu
Lüks midye üreticisi Véronique Gillardeau, Peugeot´un "Le Bistrot du Lion" gıda aracının tasarımından oldukça etkilendi.

Peugeot Design Lab ekibi, yeni ve daha kişisel bir müşteri deneyimi yaratmak amacıyla Gillardeau için mobil bir midye barı tasarladı. Midyeci ve tezgah, tıpkı sushi bar örneğinde olduğu gibi müşterilerle aynı hizada olup, müşterilerin hazırlanma aşamasını rahatlıkla görmesine imkan tanıyor. 'Meilleur Ouvrier de France' tarafından eğitilen midyeci, Gillardeau® istiridyelerini hazırlarken ihtiyacı olan tüm alet edevat elinin altında olacak şekilde konumlandırılıyor. Özel olarak tasarlanan çalışma alanı sayesinde midyecinin çalışma alanı her daim temiz kalıyor.

Peugeot Design Lab tarafından özel olarak tasarlanan ve akıllıca uygulanan mimari sayesinde mobil midye aracı hareket halindeyken kompakt boyutlarıyla rahat bir kullanım sunuyor. Araç sabit dururken midye tezgahı aracın arka kısmından çıkıyor ve son derece kullanışlı bir alan kullanıma sunuyor. Aracı kullanan kişi tezgahı gizlendiği yerden sadece birkaç dakika içinde zahmetsiz bir şekilde çıkartabiliyor. Proje için kullanılan yeni Peugeot Expert, midye tezgahı kapalıyken 4,96 metre uzunluğa ve 1,9 metre yüksekliğe sahip ve bu boyutlarla kapalı kat otoparklar da dahil herhangi bir yere rahatlıkla park edilebiliyor. Tasarımcılar evye, buzdolabı, depolama alanları, su ısıtıcısı ve katlanabilir tezgahı 5.8 m3 kullanılabilir alan içine sığacak şekilde tasarladı.

Yeni Peugeot Expert’in arka kısmına Peugeot Design Lab tarafından entegre edilen seyyar midye tezgahı geleneksel olarak midye üreticileri tarafından kullanılan malzemelerden esinlenerek; paslanmaz çelik, taş tezgah ve ahşaptan üretildi. Gillardeau® midyeleri üç ila beş yıl arasında süren bir ekim döneminin sonucunda elde ediliyor. Midyeler bu süre içerisinde son derece dikkatli bakılıyor ve özenle saklanıyor. Kabukları lazer ile mühürlü olup özel üretimin ve ayrıcalığın garantisini temsil ediyor. Uzmanlar, etli, lezzet vaat eden kavisli formlarına bayılıyor. Kurucunun kızı Marcelle Gillardeau, yirminci yüzyılın ilk yıllarında enerji, istekle şirket için çok çalıştı.

 


Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum yapan siz olun...
Yorumlarınız, site yönetimi tarafından denetlenip onaylanmaktadır; lakin uygunsuz, hakaret içeren, kişi ve kişileri aşağılayıcı türden olmaları halinde derhal silinecektir. Yorumlarınız başkaları tarafından oylanabilir.

Üye girişi yaparak takma adınızla yorum ekleyebilir, eklediğiniz tüm yorumlara üye panelinizden ulaşabilirsiniz. Ayrıca üye girişi yaparak haber, makale, video, foto galeri içeriklerini favorilerinize ekleyebilir ve tüm favorilerinize üye panelinizden erişebilirsiniz. Not: Üyeler en çok 500 karakter yorum yazabilirken, misafirler en çok 200 karakter yorum yazabilirler!



Yorumcu


E-Posta Adresiniz (Yayınlanmayacak)


Yorumunuz


Güvenlik Kodu
(Büyük-Küçük Harf Duyarlıdır!)
  




Mobil Sitemiz
Ana Sayfa
Hakkımızda
İletişim
Üye Ol
Site Kullanım Koşulları
Haber Manşetleri
Haber Arşivi
Haber Kategorileri
Video Arşivi
Foto Galeri Arşivi
Yazarlar
Yazar Makaleleri
Genel Makaleler
Anketler
Haber RSS
Makale RSS
Video RSS
Foto Galeri RSS
Sitenize Haber Ekleyin
Sitemizde yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yaplan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı SİTEMİZ sorumlu tutulamaz. Gazetesi.tv.tr Copyright ©2015 Bu site en iyi Chrome, Opera, FF ve IE 10+ web tarayıcılar ile gezilir. Powered by ASPXPLUS